Mijn zero waste Medeplichtigen

Billie Cup

 

Billie Cup is een Belgisch bedrijf die l'Empoteuse perfect aanvult en bekers met statiegeld voor warme en koude dranken aanbiedt.

Als partner van l'Empoteuse geniet u van een voordeeltarief bij het inschrijven voor de diensten van Billie Cup. 

Odoo • Texte et Image
Odoo • Image et Texte

het BOK-Projet in Brussel

Het BOK-project is een groep Brusselse traiteurs en restaurateurs die zero waste willen beoefenen. Samen bespreken ze goede plannen en hun ervaringen.

Het is een gratis discussiegroep. Om eraan deel te nemen, hoeft u alleen maar een voedingsprofessional in de Brusselse regio te zijn en u te engageren om een afvalverminderingsproces te implementeren.

U hoeft geen klant te zijn van L'Empoteuse, maar ik reserveer kleine verrassingen voor BOK-leden als ze een beroep doen op mijn diensten :-)

Sofkidoe

Sofkidoe ontwerpt kapjes voorschotels (van het kleinste kommetje tot grote gastronormbakken) zodat voedingsmiddelen vers blijven zonder cellofaan en aluminiumfolie in uw keuken. 

Sophie werkt al heel lang in de horeca en haar producten voldoen aan de zeer strenge normen maar ook aan de praktische verwachtingen van de horeca. U kunt bijvoorbeeld een kleurcode gebruiken of zelfs met een uitwisbare stift op de doppen schrijven!

De hoogwaardige PUL-stof is wasbaar op 90°C en uiteraard gecertificeerd voor contact met levensmiddelen.

Aarzel niet om contact op te nemen met L'Empoteuse om meer te weten te komen en het product te testen in uw horecazaak!


Odoo • Texte et Image
Odoo • Image et Texte

Flax & Stitch

Diepvrieszakken gecertificeerd voor contact met levensmiddelen, BPA-vrij, wasbaar op 60°C, en dus goedgekeurd voor intensief gebruik in de Horeca.

Wilt u uw horecazaak uitrusten met diepvrieszakjes? Contacteer ons voor een persoonlijk aanbod! (5 maten, 23 kleuren beschikbaar)

En verder produceert Flax & Stitch ook voor L'Empoteuse herbruikbare stoffen zakken en sandwichwraps met statiegeld !